bloggpaus

Blogg paus idag, skriver kanske ikväll.
see yah!

Madagaskar 2

Är det någon som har fattat vart lille lejonet tog vägen från madagaskar 1? Det var ju en lejon pappa och en lejon unge?
Anyway - jag sitter och tittar på madagskar 2 just nu. Jag har en anledning att inte vara på praktiken varken idag eller imorgon, så det är inte roligt. Men på måndag är jag tillbaka fitt for fight!

Jag tänkte på det jag skrev igår. Det lät typ som jag tog en dag ledigt för att shoppa i Uddevalla . men så var verkligen inte fallet. Sanningen är den att det bara handlade om en affär på tillbakavägen medans vi väntade på bussen, och äta måste man ju göra!

Jag kom på att jag sett madagaskar 2 redan... frågan är om det är värt att se den eller om jag skall gå och duscha.. We will see.


Sämst uppdatering, anyway...

Hur tror ni det gick för mig att gå upp klockan sex i morse? dududddd.....
- Det gick faktiskt bra konstigt nog! :) haha... Trött som jag var, bombade jag Labben med sms, för det skulle varit så typiskt att han inte var vaken. Tjugo över smsade han att han var uppe, men att han hade duschat (han använde till och med ordet "älskling" i smset, hör och häpnad!) så jag klev motvilligt upp ur min vaaarma säng och sminkade mig för en gångs skull samt klädde mig och gick upp på övervåningen och överraskade en förvånad mamma som inte alls förstod vad jag gjorde uppe så tidig.
- När klockan ringde klockan fem i morse (jag ställer alltid klockan en timma tidigare än vad jag skall gå upp) så var jag heeeelt jäkla förvirrad! Trots att jag och Labben praktiskt taget aldrig sover tillsammans, så var jag helt övertygad om att han låg brevid mig. Och jag vart skit sur för att han inte stängde av skit larmet på hans telefon. Jag trodde alltså att mitt larm var hans larm, fast varken han eller hans telefon fanns i närheten av myggenäs ens. Ändå var jag helt övertygad av att jag tog upp Labbens mobil. Det var inte förs än jag stängt av larmet och skulle ställa om det till 06.00 som jag insåg att allt var som det "skulle" även fast jag kanske önskade att det var andra omständigheter...

Klockan halv åtta körde mamma mig till myggenäs korsväg där jag skulle hoppa på en buss som Labben skulle sitta på mot uddevalla. Men självklart så hade västtrafiks hemsida fuckat ur totalt, så bussen som skulle ansluta i stenungsund, stack raka vägen från göteborg över tjörnbron. Så Labben som hade en tid att passa i Uddevalla blev kvar i stenungsund, och jag hoppade på bussen. Jag försökte klaga på busschafören över detta men han fattade inte ett ord av vad jag sade, och jag fattade inte vad han sade heller - inte för att jag har svårt att förstå när blattar pratar svenska (ironiskt) men denna snubben kan inte umgås särskilt mycket med svenskar... Jag gav upp mitt klagande.
Labben försökte ringa västtrafik för att ge dom lite k*k men utan framgång. Så han fick ta tåget som gick mer än en halvtimma senare. Även fast den gjorde det så kom vi fram till Uddevalla samtidigt EXAKT.

Sedan gick vi till Uddevallas tingsrätt och fyllde i lite skilsmässo papper... så vi får se vem som får huset, hunden och barnen... Men med tanke på jämställdheten här i sverige så tror jag att jag vinner målet :) Är ju kvinna.
Nej, riktigt så var det inte, men vi gjorde det vi skulle.
Efteråt käkade vi thaimat. Buffé för att va exakt. Maten var helt okej god.
Vi kollade lite affärer, älskling köpte ett paraply för att det började regna och han ville inte förstöra sin frisyr... Han har blivit en liten backslick han, hehe.

Bussresa hem... Åkte till Lab, såg prinsessan och grodan...
Sedan somnade vi brevid varandra och jag antar att vi snarkade som fan... Vaknade med hash röst, tror Nita blev lite rädd när jag försökte prata med henne... Hon babblade iallafall om att jag var som "potat me sunguling" ... FINE!
Sedan gården... plinga piano... rondellen... pizza (skit god, labben inprovicerade lite med ingridienserna.) vi nämner inte var vi åt den eller HUR vi åt den.. luffigt.. hem till honom.. jag går till bussen... HEMMA.

Hemma började min piercing krångla igen.. så nu är den plåstrad och inkletad med penselinkräm.

Nu ska jag sova.
Ska upp tidigt imorgon igen -.- skall vara i stenungsund kvart i åtta!

FYYYY


Upp tidigt och grejer.

Jag förstår inte vad jag gör uppe fortfarande... Jag skall upp klockan halv sju imorgon och ta bussen som går kvart i åtta. Jag och Lab skall till Uddevalla och göra en sak som jag inte tänker skriva här förs än jag vet att det är okej.

Idag var jag ju som sagt på skolan.. utan framgång. Dom är så dumma att dom inte fixat ett buss kort till mig på tre veckor som jag jobbat. och ingen matersättning heller. 500 kronor har gått åt på en och en halv vecka till mat i princip. Förutom lunchen har jag bara åkt go kart och käkat en pizza också, utöver det- lunch.... Dåligt av skolan tycker jag.

Men nu skall jag kolla västtrafiks listor, för jag tycker det verkar lite skumt att det går en buss kvart i till stenungsund....

Ciao!

Turist gymnasiet på tjörn....

Är jag på nu, hehe. Antar att detta är absolut sista gången också, dessutom är det sista gången jag sitter på deras otroliga datorer.

Måste vänta på bussen i en timma till. -.-

Skärhamn time.

God dag. Idag ska jag inte på praktiken. Klockan kvart i ett skall jag ta en buss till skärhamn och fixa ett buss kort som räcker till stenungsund. Just nu har jag bara ett på Tjörn, och det fungerar ju inte när jag praktiserar i stenungsund?
Jag måste även fixa så jag får min matersättning. Viktigt viktigt. My problem is that i have ont in my mage - så det var nog bra att jag inte skulle göra något väldigt jobbigt idag.

Ensamt...

Kände mig plötsligt så extremt ensam.
Har aldrig aldrig aldrig känt mig såhär ensam.
Det är skrämmande.

Jacuzzi...

Tjollahopp.
- Sitter i min säng med labbens tjocktröja (eller är det dundas?) och luktar klår. Jag har nämligen badat jacuzzi, och när man stiger upp ur jacuzzin så blir det kallt, så man vill inte ställa sig i duschen direkt. Så istället satte jag mig i mammas knä och lät klåren torka in -.- nu är ju klockan så mycket så man inte direkt ställer sig i duschen. Gört imorgon istället.
I jacuzzin hittade gustaf på ett nytt namn till mig. "spindelbenskvinnan" - Jag frågade givetvis varför. "för att du har ben med vassa hårstrån." haha, tack.. Jag må ha slarvat lite, men hur ofta visar jag benen just nu egentligen? Äckelröv kallt och jag sover aldrig med Labben plus att jag inte direkt springer runt naken hemma hos honom.

Praktiken var nice. Börjar trivas riktigt riktigt grym bra där faktiskt.

Imorgon vet jag dock inte om jag ska ta mig besvär och åka till skärhamn och hämta ett busskort istället, för mitt gick ut idag. Ta ledigt från praktiken. Det skulle antagligen gå bra. Men det känns så ovärt... Men vad ska jag göra? mitt busskort förutom det som gäller på Tjörn har gått ut, så jag måste dit.

Skit samma, tänker ut det imorgon.

Ciao!

God morning.

Tjooos!
- Har redan hunnit vakna och duscha... Känner mig som superwoman. Fast för en gångs skull så var vattnet faktiskt varmt.

Nu har jag ett problem, och det är att jag är sådär morgon icke hungrig... Så jag trycker i mig ett glas juice nu för att få igång magen, men den vill inte - och jag vet att om jag inte äter nu så kommer jag svimma innan lunchen...
Så jag ska snart tvinga i mig något, hur mycket det än tar emot...

Sedan skall jag bege mig mot praktiken!

Tudeluu.

Kan inte sova.

Ligger och tänker på kärlek. Otippat? Jag tänker på vad en ärlig kram kan göra... Finns det egentligen något varmare? En ärlig kram känns bättre än en kyss. När man blir omfamnad, är man älskad.
En kram är nog vad jag skulle behöva nu innan jag går och lägger mig...
Godnatt.

Killar borde sitta ner när dom kissar!

Jag börjar bli riktigt TRÖTT på detta -.-
VARJE gång, jag menar varje gång jag ska gå på toa så kan man inte sätta sig ner förs än man typ har torkat av toalett ringen med både vatten tvål, handsprit och så vidare, för ni killar fattar ALDRIG.
Om ni ny prångt skall stå upp när ni kissar för att det känns mer manligt, så kan ni väl förfan fälla upp ringen också??? - Eller åt minstone torka av när ni pissar utanför?! Ärligt talat, hur fräscht tror ni det är när man väl råkar sätta sig i erat piss för att man faktiskt inte borde förvänta sig att det ska finnas där?? Vi tjejer skall egentligen inte behöva kolla efter när vi sätter oss på toastolen. Det är inget min fält, det är en jäkla toalett sits :S Men lik förbannat så får man tji om man råkar missa att kolla efter.
Det spelar ingen roll vart man är. Hemma, hos en kompis, på jobbet, i skolan - DET FINNS ÖVERALLT. Fucking kisset tar över :S
SITT NER eller FÄLL UPP RINGEN eller TORKA EFTER ER.
Ni torkar ju iförsej inte ens lillsnorren, så vad ska man förvänta sig av er?...
suck -.-

Musik, lite mer än bara musik...

Musik har alltid haft en jätte stor del i mitt hjärta...
Man kan nog säga att mitt hjärta är uppdelat i tre stora delar. 

  1. Resa. Finns det något härligare egentligen? Doften, palmer, sand i brallan, salt i håret av havet, och man är brun och mår huuur bra som helst.
  2. Någon att älska. Kärlek är det viktigaste som finns. Kan man inte älska sig själv, kan man inte älska någon annan. och har man ingen kärlek i livet, har man inget kärt. Inget riktigt hem, inga drömmar och ingen historia.
  3. Musik. Musik musik musik. För er som inte vet det så har jag sjungit hela mitt liv. Det var när jag flytta hit som det glömdes av och det suuuuger.

 När jag gick i musik klass på högstadiet så fick man alltid välja valfri låt och träna till våra konserter. Vi hade minst två stycken per läsår som var stora, samt massor av musikaler (jesus christ superstar bl.a). När jag valde låtar så var det alltid en låt som uttryckte nästan exakt vad jag klände just då. Men eftersom jag inte sjunger så mycket längre, så får jag lyssna på musik som uttrycker mina tankar. Och nej, det är inte sådär som de flesta har liksom.. det är klart man lyssnar på den låten som känns bäst för tillfället, utan jag menar VERKLIGEN betyder något för mig.
När jag lägger upp musik på bloggen så är det nästan alltid för att beskriva i musik vad jag tänker och hur jag känner mig.
Det är väldigt praktiskt såna där dagar man bara inte känner för att skriva någonting...


Slapp dag.

Idag har jag slappish :)
- först gick jag och åt en frulle som bestod av typ 500 mackor :)
Sedan gick jag ner och städade halva rummet (dvs städade undan allting) men när jag hade kvar dammningen och damsugningen så gick jag upp för en paus på typ 4 timma haha.
Jag såg äntligen Australia. Fan vad bra den var!
Försökte ju se den när den var ny, men personen som laddade ner den hade ingen textning -.- och med australiensk accent så fattar man inte så jälkla mycket!
Men nu när jag såg den så fan vad braaaa..

Nu ska jag damma...
see yah...

Hola

My name is earl...
Jag hatar att vakna klockan nio av att man behöver springa på toa. Det förstör allt. Man börjar liksom med att försöka bortse från det, försöka sova ändå - för man drömmer en sån otroligt spännande dröm. Men när det inte fungerar är det bara att springa upp. Men självklart så krånglar morgonrocken så det tar hundra år att få på sig den, och bara då vaknar man till liksom. Sen när man väl ligger i sängen igen så ligger man bara där och börjar tänka istället för drömma, och det är inte lika kul att tänka för tankarna kan man styra...

Jag är helt lost in space just nu, jag vet varken ut eller in. Ska jag gå upp eller inte?
Men till VAD går jag upp liksom... Labben är och spelar fotboll i smögen, och jag tror att jag och min bror är ensama i huset. Undra var mamma är.

Vad ska jag äta till frulle då?
Är skit sugen på de där sockriga flingorna med tigern på. Men det har vi ju självklart inte i nyttiga familjen 1.

Lets see...

jag älskar...

När Labben tar sina tupplurar under dagen, så brukar jag passa på att lägga mig bakom honom när det finns tillfälle och låtsas sova, haha. Jag älskar att det blir ett sådant perfekt utrymme vid hans nacke där man kan placera ansiktet och känna doften av min största kärlek rakt in i hjärtat :)
Jag älskar att man kan ligga och studera hans rygg i timmar utan att bli störd. Jag älskar den. Jag älskar att du blir helt otroligt varm när du sover, så om man fryser så är det bara att stoppa in armen under din tröja så är det som att ligga under ett helt dun täcke, och om man bara trycker sig lite närmre så är man varm på nolltid.
Det bästa är att när du vaknar är du så förvirrad. Håret står åt alla holl, du har märken efter lakanet på dina kinder och du vinglar fram. Det är jätte gulligt!
Men hur det än ligger till, så finns det inget som slår att spendera en natt med dig, och jag kommer fortsätta tjata för det kommer aldrig bli uttjatat. Jag fattar inte hur folk kan göra såhär mot mig. Jag skulle varit så mycket lyckligare på dagarna om jag vaknade brevid den jag älskar någon gång ibland.


Mission posible

Im down in the basement där vi gjort om så det finns tre rum. Ett är datarum och två är sovrum. dvs min plastbrors och mitt rum.
Kallt är det som fan. Det är ju som vanligt då... på sommaren blir det för varmt, så då måste jag sova med öppet fönster. Och på vintern, hösten, våren är det för kallt... och mitt golvvärme vill inte funka -.- Förstår mig inte på elektroniska saker!

oh.

Ooh, girl boy - i'll be in trouble if you left me now... Kommer någon ihåg den gamla playahead låten? haha.
riktigt kass svensk hip hop som blir otroligt bra bara för att. En riktig svensk sommarlåt.

Anyway.. Jag ligger här i soffan och funderar på hur jag skall orka resa mig upp och vandra ner till sängen och lägga mig mellan kalla lakan och försöka bli varm. Det är så tråkigt där nere för alla andra (gustaf och mami) sover här uppe.  Its a big house and im not a big girl... Det kan bli ganska ensamt.

Lägenhets snubben har heller inte svarat.. så om någon vet något. Tipsa!

Nu kommer mission gå ner till rummet.

Hörs snart.

Today

Idag har jag vaknat runt halv ett. Det skönaste jag gjort på länge!
Men sen var det stressigt. Upp efter att ha fått sms av Lab. Duscha på tio minuter. Klä på mig. Äta frulle. Skippa bloggandet (buhu), och springa ut mot höviksnäs.
Sedan hjälpte jag Labben och Dushi att tvätta deras bil. Det är första gången jag gör det. Jag är GLAD att jag inte är en man. Jag är iallafall inte dömd till att tvätta bilar. Men det var helt klart en bra erfarenhet :)
En sak som inte var lika roligt var att polera bilen. Labben blev irriterad över att jag inte fattade hur man gjorde, men hallå - det ser ju skit enkelt ut! - Det är skit svårt!
Sedan var vi hemma hos honom, lekte med hans lilla syster och hennes kusiner då hans farbror och hans fru var där på besök. Grillade, åt .. jag kan inte förklara vad jag åt för jag vet inte vad det heter, men jag kan ju förklara det som järpar fast det smakar inte järpar...
Sedan tog vi en prommis och sedan åkte jag hem!
kort resumé av dagen!

Rule number one.

Do never, EVER disturb a man when he's polish his car!

Labben the writer.

Bara så ni vet så var det labben som skrev inlägget under för han tyckte jag lipade?
- Jag får skäll ganska ofta - inte bara av honom att jag ser ut som att någon har sårat mig totalt. Jag brukar se ledsen ut typ, sjukligt frånvarande. Men det är bara en uppsyn jag har när jag funderar över något. Ibland älskar jag att hänga med i diskutioner, men ibland är jag inne i mitt eget huvud (vilket är anledningen till att jag skaffade blogg. Min blogg fungerar ungefär som svaren till mina tankegångar) och då ser jag ledsen ut, även om jag tänker på något glatt! En annan anledning till att jag kan flyga iväg med tankarna är när jag inte riktigt förstår vad diskutionen handlar om, som när man använder för svåra ord, diskuterar något man inte är så intresserad av så man måste låtsas vara intresserad, eller när någon pratar två språk.. Då måste man verkligen ha huvudet på skaft för att fatta sammanhangen. Men jag är ändå grym på det.

...

Jag måste sluta lipa!

Yo

Ligger i min säng och är trött.. Äter en jätte saftig appelsin som jag är kär i. Får trösta mig med den i sängen när min family har konstiga regler som gör att jag are not aloude to take home friends.
Har haft en rolig dag.

Jag har åkt go kart för första gången :D hahaha
Fan vad roligt det var. Även fast alla körde om mig -.- Emran hånade mig varje gång han körde förbi och vinkade glatt och skrattade retsamt. Man såg det på minen på flera meters avstånd. Labben var antagligen så inne i racet så jag såg inte av honom haha. Och så fick folk skåda mina 180 graders sladdar gånger två i varje sväng..
En sak är säker, jag har äntligen lyckats komma ur min dåliga vana.
Jag kan vara lite stel och känna mig dum när jag gör något jag aldrig gjort förut, så jag inte släpper loss.
Men idag bestämde jag mig för att komma ihåg mig själv, och tänka att jag gör detta för min skull ju? varför ska jag tänka på att andra tycker jag suuuuger hahaha. fast jag fick höra att om man räknar per varv så var det rätt så bra iallafall för att vara nybörjare. Men om man sedan räknade ihop slutreslutatet... well, lets just not talk about it! hahah.

Nu ska jag sova :)
Good night!


At praktiken.

Nu har jag snart lunch. Annica sitter och käkar just nu, och det är lite kunder här, hehe..
Som sagt så ska jag gå och käka klockan ett, för då har Rebecka som praktiserar på coop här brevid lunch, så då kan man ju lika gärna passa på att äta tillsammans!
Trodde att Labben skulle kolla förbi idag runt tolv, men det kan jag nog glömma.
Höres och synes!
Ciao!

Morgon med ost... -.-

Ost på mackan? Hur ofta händer det att jag har OST på mackan?? Inte så ofta nej.. Bara om det är den osten som alla småbarn äter. arlas hushålls ost eller vad den nu heter -.- allt annat - blööö..
Men på polarbrödet så fungerar det väl ändå.. Förresten, är det någon som vet varför det är stora hål i vissa ostar och i andra mindre hål, och i vissa inga alls?? Jag vet att dret finns en förklaring till det, jag har bara glömt bort det...

Jag blev lite gladare när Lab ringde i morse, men nu är jag precis lika morgonhumörig som vanligt.
Mina jeans är på torkning nere i torktumlaren så för tillfället sitter jag i mjukisar! sköönt iförsej.


23.30 och sova är en omöjlighet...

Inatt har jag en sådan natt då jag inte kan sova.
Det konstiga är att jag har datorn på, kollar på den - men är inte inloggad på msn, eller någon annan sajt förutom min blogg. Här, på "skapa" har jag suttit och stirrat in på en tom ruta. Ett oskrivet område. Som bara väntar på att få en story.. Varför kan jag inte sova? - Det känns lite som rädsla. Rädsla för att i samma stund som jag slår igen laptopen, släcker nattygslampan och vänder mig till rätta på kudden - så ska något hemskt hända. Vad vet jag inte, men jag känner mig inte bekvän med tanken. Så därför har jag hellre lampan tänd och laptopen uppe. Då känner mig mig inte lika ensam. Här har ni min svaghet för att sova ensam.. utan den jag älskar.. och jag gör det hela tiden.. det är som att - jag är rädd för att han ska glömma bort mig under natten..
- Mitt hjärtformade halsband gör så att min hals kliar jätte mycket. Men jag tänker inte ta av mig det. Jag fick det av Lab. Och så länge jag har hans hjärta intill mitt, så ska mitt halsband hänga där. För mig symboliserar det något mycket större än ett hjärta. Det är ett hjärta som jag fick av honom. Han gav mig ett hjärta. Men just nu kliar hjärtat... Fast jag väljer att inte se allergin som något symboliskt, vad skulle det vara liksom? Allergisk mot kärlek? Kan man va det?
- Jag är allergisk mot kärlek tror jag... Den tog tag i mig, gjorde mig svag.. fick mitt hjärta att börja blöda, och gjorde så att mina lungor inte fick luft, samtidigt som dom ger mig den härligaste luften som finns när den väl gör det. Nu kliar det också.. Men jag tänker inte ta av mig ditt hjärta. Det kommer hänga där, tills du säger åt mig att ge tillbaka det... gud förbjude att det någonsin händer.
 Gud? - Jag måste erkänna att de senaste åren har jag trott på något högre.. När jag haft det svårt har jag bett. Jag har bett en bön varje gång jag landat och lyft med ett flyg. Jag har bett en bön varje gång jag känt mig vilsen. Jag har bett en bön varje gång jag varit rädd - och jag har verkligen förlitat mig till detta också... Men på senaste har jag börjat tvivla. Tvivlat djupt på allting som jag själv inte har kontroll över. När ens egen fantasi, tro, himmel sviker en, så borde man ta en seriös funderare över vem fan man pratar med på kvällarna när man känner sig vilsen.. Varför inte bara uppsöka någon slags psykolog/kurator istället? pfft...

Fan vad o-organiserat detta inlägget blev.. Som ni ser så har jag bara skrivit ut exakt vad som rullade ut ur mitt huvud just nu.. Skriver av mig som jag brukar säga. Kanske vågar jag släcka lampan nu och tänka att han fortfarande älskar mig när det blir ljust ute? Att halsbandet är kvar kring halsen? Att det kanske till och med slutat klia?, haha...

Förresten!
Vad är kärlek för er?
Hur mycket tycker ni man bör visa för varandra, att man älskar varandra?
Räcker det med att man finns där som en vän eller ska man säga det varje dag?
- För mig handlar det om lagom. Lagom kärlek består av, bra vänskap, Lagom pluttinuttit men ändå lite rättelse, lagom gåvor och presenter. Det största är att göra saker för varandra.

Godnatt.

It´s not a big thing.

Im a big big girl in a big big world... Hah, det slog mig just hur länge sedan det var jag hörde den låten... Såg en film just som fick mig att tänka på vilka svin de flesta killar är. Och hur lite jag tror om mig själv som tjej, och hur lite jag tror om killar och deras förmåga att älska. Det är samhället som säger att killar är monster och tjejer är offer, och så rättar sig alla efter det. Ska det verkligen vara så?

Haha, jag och hannah låg och spekulerade i det här med att alla tjejer är undermedvetet bisexuella.
Hannah: - Det skulle inte förvåna mig om hela jordens befolkning, killar som tjejer är lagda åt båda hållen...
Jag: - Precis, det är bara så självklart att det är tjej och kille, och därför har man automatiskt rättat sig efter det och de flesta känner aldrig efter. (de enda som syns mest, som har kommit ut är ju bögar.. För dom är helt lagda åt andra hållet och har inget val.)

Nu tycker ni att vi är skit konstiga som säger så, men jag har tro på det.
För jag tror stenhårt på att alla tjejer är undermedvetet bisexuella. Liksom visst - det är inte direkt så jag börjar skaka av upphetsning när jag ser en tjej naken - det är ingen deal alls liksom, men jag har ju - precis som alla andra, aldrig riktigt tänkt på det förut? - Jag har kysst många av mina tjejkompisar, haha! (Hannah var min första kyss) - Och det har verkligen inte varit upphetsande eller speciellt spännande - men det är ju för att dom är mina kompisar? 
- Förstår ni hur jag tänker? Alla bögar tänder ju inte på ALLA killar dom ser tex? Alla vi andra människor tänder ju inte på alla killar/tjejer vi ser? 
Vi människor är så trångsynta och väljer att följa ett sånt mönster i livet hela tiden. Tänk om alla var lagda åt båda hållen! Tänk vilket rikt sexliv man skulle haft då! 

Bara för att jag skriver detta inlägget menar inte jag att jag tänder på tjejer -.- Menar mer att jag inte har svårt att tro att jag skulle kunna vara bisexuell om jag verkligen undersökte saken ;) hahaha. 

Nog om detta.
Ska försöka sova nu :)
CIAO! 

some other time.

Orkar inte blogga idag.
Vi får se hur det blir imorgon.
Hoppas ni har det bra!
Ciao

jupp.

Nu har jag mailat in på en annons om lägenheter för första gången efter alla om och men.
Får prata mer med mamma imorgon, men det känns bra att ha gjort det - och jag hoppas jag får svar..
Nu ska jag sova, är helt utmattad -.-
Godnatt små barn!

one more thing.

Det är ganska roligt när man ser på sättet personen har kommenterat vem det är när dom försöker ha "kodnamn" .. kött.

men åååh.

Angående mitt inlägg om tjejers bekräftelsebehov och du som kommenterade:
- Varför skulle JAG göra något åt det? för det första så, har jag sagt att detta handlar om mig och min kille?
för det andra, varför ska jag stå där bland okänt folk och tjuta " sluuuta dååå... respeeekt bu fucking huu..." Jag tror att det skulle retat upp min pojkvän mer än ifall någon okänd brud skulle kalla honom bög?

Aja.

..

Hur kan man va så iskall..

Eftermiddagen susade förbi.

Även fast jag har haft tråkigt hela eftermiddagen idag (dvs. efter jobbet) så har det gått relativt fort.
- Inte träffat Labben idag heller. Skit fotbolls match.
Ingen sex and the city heller. Men bakning blev det.
couger town och nu ska jag sova.
Orkar inte skriva mycket mer...
Puss!

Har så otroligt tråkigt.

Namn: Linnea Edlund
Födelse år: 1993
Bor: Tjörn för det mesta, men även Gotland (pappa)
Familj: Tjörn: Mamma, robby, tony, matte & Gustaf (mitt enda riktiga syskon) Gotland: Pappa, Gabriella.
Gillar: resa.
Favorit plats att äta på: Utomlands på någon underbar uteservering.
Gillar: MEN IDIOT , resa skrev jag ju.
Bästakompis: Emmy & Hannah.
Känsla just nu: vet inte, lite hungrig, kär och längtansfull efter min äventyrare/stuntman.
Varför: för att ha något att skriva in på din dumma fråga?
Favorit mat: Pasta
Vad har du på dig nu: "tights" som har sånt där virkat mönster., så de värmer inte så mycket. en kort klänning som är balong formad.
Vad för smink har du på dig nu: Använder inte smink om det inte är något speciellt.
Vad för smink brukar du ha: Solpuder och lite mascara, kanske lite kajal i ögonvrån - men ser mest ut som ett rådjur då..
Har du druckit: Jag är nykterist mannen.
Är du stolt: Nej, jag önskar att jag var ett trashigt svin som super?
Ska du fortsätta dricka: När du ställer denna frågan har du ju redan tagit för givet att jag dricker? vad tror du om mig?
Har du rökt: minst 5 paket om dagen.
Har du rökt vattenpipa: Det gillar jag, vilket påminner mig om hur länge sedan det var! Teneriffa sist...
Har du snusat: Höll väl på där i åttan året ut för att vara lite mer manlig.
Är någon kär i dig just nu: Hoppas jag fan.
Vem: Din drömkille. höhö
Har du haft sex: Jag är "Asexuell" eller hur de heter.
Har du gjort andra saker än sex: MEN ser ni inte vad det står eller?
Vill du ha sex: -.-
Har du sovit hos någon du inte ville sova hos i veckan: Ja, mitt egna hem kan va lite tråkigt att sova i ibland. på helgerna vill man ju hellre vara med sin kille..
Vem/Vilka: HEMMA SREKV JAG JU
Är du olyckligt kär just nu: nej?
Håller du vad du lovat: Ja. Men jag är glömsk, vilket inte borde tas personligt. Kanske är resultatet från mitt vilda tonårsliv? - nej förlåt.. är ju tonåring - mitt vilda 12 års liv., -.-
Har du dåligt självförtroende: Den enda som kan göra mitt självförtroende sämre är den jag älskar.
Har du mått dåligt och haft självmordstankar någongång: Självmord är för nollor som inte borde fötts överhuvudtaget om dom har mage att tänka så.
Har du lust att äta jordgubbar just nu: Har inte riktigt tänkt på det, men det skulle vart gott.
Saknar du någon just nu: Nej, jag saknar mig själv lite.

Risk för bloggpaus.

Just nu är mina nerver på bristnings gränsen och jag MÅSTE sätta mig och kolla på sex and the city för rådgivning.
Först ska jag baka så jag kan tröst äta.
Bästa medicinen.
See yah later  - KANSKE.

10 timmar...

Har fucking sovit i tio timmar och nu har jag ont i huvudet -.-
Vad gör ni?? - jag käkar min beloved frukost helt ensam i huset. Det ända som förstör allting är att det är äckelröv darin som spelas på radion och jag orkar inte lyfta arslet för att ta bort honom.

Inatt drömmde jag att jag var på biblioteket i "the box" filmen, med labben.
Det var jäävligt läskigt.

Nu ska jag koncentrera mig på frukosten!
Ciao.

Good night.

Jag tänkte säga godnatt till er nu och vila upp mig ordentligt till imorgon så jag är pigg på jobbet!
Under tiden vill jag önska er en riktigt god natt, och jag skall försöka att inte drömma mer mardrömmar om mig emmy jac och jackie ferm... -.-


Hjälp mig någon...

Jag har letat överallt i stenungsund efter en piercing studio som kan ge mig råd om min navel piercing som har otroligt lite hud mellan stången liksom.
Så jag tänkte fråga om någon har samma som mig, och som vet vad jag bör göra?
Bör jag ta ur den, eller spelar det ingen roll?
- hålet är normalstort, jag har haft den sen oktober och jag har aldrig bytt smycke.
Det ända som är problemet är att jag har mer än hälften så lite hud tryckt igenom så att säga.

Så här ser min piercing ut:



Tjejer och deras bekräftelsebehov!

Idag slog det mig hur klumpiga tjejer är. Hur mycket behov dom har av att synas, och typ bevisa för sig själva att dom kan fortsätta som vanligt vilka omständigheter det än är.
Ibland leker dom att de är dumma och inte fattar att en kille har flickvän och att hon står precis brevid tex. haha.. skrattretande? :) - Det roligaste är när dom gör saker dom tror är gulligt (slår lite löst på axeln, bitch slapar i ansiktet och fnittrar lite) - saker som killen ALDRIG skulle tåla egentligen, men måste göra eftersom tjejen beter sig så korkat att det inte ens läggs ner energi på att bry sig.
Haha, skulle jag kalla honom för "jävla bög" eller slå han i ansiktet, oj oj oj... Det finns liksom inte ens i världshistorian. Men tjejer tror tydligen att det är gulligt.
Behandla med respekt så vinner du respekt.
Och det som förvånar mig mest är hur man kan va så korkad så man står och kallar en kille bög i närheten av hans flickvän? Vem tror du att du är kvinna? :D Det spelar ingen roll hur länge man känt varandra, det är ändå respektlöst, och ibland undrar jag varför killar tar det där?

Tjejer är korkade.

Det här skriver inte jag som kritik mot någon, utan det är bara mina spekulationer till vilken tjej/kille som helst.

min egyptier <3

Såhär såg Labben ut igår när vi skrev på låten, haha.
Min oljesheik eller hur det stavas :D
puss på dig!


Tråååk :(

Eftersom älskling skulle jobba till 21.00 så kunde jag lika gärna ta tillfället i akt och få skjuts hem. kan ju va skönt för både mig och honom att sova tidigt idag!
Nu ska jag testa mitt nya redigera bilder program picasa!
Ciao!

Praktiken avklarad för dagen.

Jag hade riktigt kul på jobbet today :) Käkade lunch på nösnäs då jag glömde maten hemma.
- efter jobbet gick jag några ärenden på apoteket och mataffären sen gick jag hem till Labben. Labben skulle jobba sa han, och att han inte skulle jobba så länge. Men det blev visst till nio... så jag ska väl dra mig hemåt snart :)
Vi har haft det trevligt här ändå, jag Sahide och Nita. Jag och nita har också sett bambi som precis tog slut.
Men nu ska jag ringa mami :)
see yah!


Hola!

Jag hade den skummaste drömmen inatt!
 - Jag var livrädd i drömmen också. Det började med.. hmm.. jag kommer inte ihåg men jag var med Jacqline och Emmy. Vi var i en jätte läbbig ruckel. Det var någon brud som jag tror var jackie ferm eller något som var helt blodig i facet och jagade oss med en yxa. Emmy fick för sig att hon var tvungen att springa upp till den varmaste punkten i huset för det skulle förstöra jackie. Men det konstiga var att det var "hjärnan" hon skulle springa upp till. Jacqline tog den andra vägen som ledde upp till taket. Jag sprang först efter Emmy. Men jackie kom efter oss. Så jag slängde ett paket cigg på henne som gjorde att hon sprang efter Jacqline istället. Jag tyckte lite synd om jacwqline som fick fighta jackie själv, så jag sprang efter jacqline. Emmy var ju ändå ganska säker där hon var uppe i "hjärnan"...
Men när jag kom upp till taket så satt jacqline och grät i telefonen och berättade vad som försigick. Jackie var borta. Jag och Jacqline började leta efter en utväg och hittade en uppfart till en asfalterad väg som ledde ut i skogen. Jag insåg att det var enda vägen att överleva, så vi började springa och springa och springa... Det sjuka var att i mitt verkliga tillstånd låg jag och vickade fram och tillbaka på axlarna när jag sprang för att komma fram snabbare. Jag grät för vi hade lämnat kvar Emmy men vi hade inget val. Helt plötsligt hör jag emmys röst "VÄNT PÅ MI". haha, efter ett tag när vi insåg att jackie ferm inte var efter oss längre så började vi gå.. Vi kom fram till Ida Karlssons hus. och både Ida och Bella Blom var där. Sen helt plötsligt så stack jag till Landskrona. Fast Landskrona hade förvandlats till ett förfallet krigsläger typ... Jag träffade på massa som jag träffat där förra gången jag var där när marco bodde där, men alla hade förvandlats till Hallickar... Dom hade massa prostituerade tjejer som domville att jag skulle köpa. Jag insåg att det var antingen att börja jobba för dom och må lika dåligt som tjejerna, eller köpa en. Så jag köpte en :) haha.
Fast vi pratade bara. Det sjuka var att det visa sig att den ena hallicken som finns på riktigt fast då är han inte hallick i landskrona, var släkt med Labben. Och jag blev jätte rädd för att han skulle få reda på att jag köpt en prostituerad tjej!  hahaha. Även fast vi inte gjorde något... Suck.
Sen vakna jag :)
Stackars prostituerade tjej i Landskrona..

Måste käka upp min yoggi och sen springa ner till bussen :)
Ciao!

Om jag hade råd...

Så skulle jag förstora brösten :) Varför ljuga? - Tycker det är skit snyggt sålänge det inte blir pamela andersson size.
Det ända som stoppar mig är pengar och tanken av vad mami och papi skulle tycka om saken, hehe... Men det är klart - om jag fyller arton och gör det fast dom inte blir glada av det, skulle dom hata mig forever? :o En grej som tåls att tänka igenom hahah..
Men jag VILL!
Varför ljuga...

In your face, bitch... hihi!

Today has been a goodie good day after all :)
Det började dåligt som sagt , men lets not talk about that.
- Det började väl som vanligt. Kliver upp, ser misshandlad ut i facet pga allergi mot något (redan där började dagen skita sig)... Äta chibata till frulle. Dunda ringer, vill spela in, något med datorn pajar (ska man tro på det??) jag får skjuts av mami till Labben och där börjar det äntligen hända något.
Först jävlas han så min redan pissiga dag känns ännu värre, men sen när jag insåg att jag har tappat min humor i sängen innan jag gick upp i morse så ryckte jag upp mig och var glad :) Vi hade kul. Började skriva på en låt. HOPPAS DET BLIR AV DEN HÄR GÅNGEN OCKSÅ. För det kan nog bli ganska kul :)
Skulle ta bussen hem. 22.10.. den bussen kom aldrig för det var söndag kom jag underfund med senare. Så en "skön" powerwalk har jag tagit hem och kom hem för 20 minutas sen. Tums up!
Jag har också kommit fram till att jag inte vill åka till turkiet eller egypten med Labben för han planerar att gifta bort mig för 100 kameler, men om de inte skulle få plats på planet så räckte det med 23 kameler (varför just 23?!)
Aja, ha en skön natt :)
God natt!

Haha, ibland saknar man häggvall... omogen stod inskrivet i pannan på en <3


sorry man!

Dålig start på dagen resulterar i dålig uppdatering på bloggen märker jag!
Men nu skall jag lägga in lite inlägg innan jag ska somna till en film ;)
Upp till praktiken imorgon ju!
Ciao!

Pfft.





Skitdag nummer 2.





Saknar Stickan!

Hittade fotot på oss två på kylskåpet :)

Min morgon

Består av dusch & springa!
- Ska dock avvakta och se om älskling vill träffa mig för då tar jag springturen ner till höviksnäs.

hörs sen!

My goals.

Jag har nu några riktlinjer som KOMMER vara ett faktum innan sommaren!

  1. Jag kommer att vara så slimmad till kroppen jag bara kan.
  2. Fake brännan är ett faktum de första dagarna på stranden, så jag tror det är dags att skaffa sig ett solarium kort, för de måste ju finnas? Sola hur mycket man vill till ett visst pris??
  3. Hårförlägning! Ska ha mitt mööörka hår igen. Ohja, har lagt det i varukorgen, men jag måste hitta ett sätt att komma undan med den varan jag måste hämta ut senast den 21 april, men jag vill inte ha det längre och jag kan inte säga vad det är för det är pinsamt!

Fler saker kommer väl komma på tal, men detta ska jag komma ihåg, och checka i när jag börjat träna.
Fuck min astma, jag ska börja springa och ersätta mina måltider med naturdieter. Det är fan inte lång tid kvar till sommaren!


gör ont att se.

Jag ser som sagt på Sex and the city.
Carrie och mister big. Det är i den delen av serien dom haft sitt första förhållande på ett år, gjort slut och hon är förkrossad. Just som hon börjar komma över honom och dejtar en fotbollsspelare, så stöter hon på mr big på en bar. Hon känner sig lugn när han går emot henne, hon hade den "perfekta" första träffen efter de gjort slut, hon hade killen, kände sig snygg och mådde bra. Men när han kom fram och hälsar lugnt på killen och henne så blir hon förvirrad. Och när han böjder sig fram, lägger handen på hennes axel och ger henne en komplimang för att sedan vända sig om och gå så lätt, bröt hon ihop. Och jag kände det... Jag vill verkligen aldrig mer känna den där känslan. Jag kommer dö om jag känner den känslan igen. Jag har gjort det en gång, och det tog längre tid att komma över den personen än vi träffades. Det var riktigt länge sedan nu, fyra eller fem år sedan nu, och jag känner inte ett skit längre, absolut inte - jag hade till och med glömt bort hur ont det gjorde. Hur mycket smärta det var. Jag gick till en psykolog för att prata ut. Jag började supa. Jag gjorde allt för att komma över den personen.
Jag kommer ihåg att jag lovade mig själv "nästa person som sårar mig kommer vara orsaken till att jag aldrig mer vill älska". Jag ville aldrig mer älska. Jag kunde inte älska mer. Jag hade ett förhållande som de flesta redan vet om, men det blev aldrig mer än bästa vänner.
Sen träffade jag Labben. hoho, jag var rädd för honom redan första gången jag träffade honom. Inte bara för att han låtsades vara skit dålig på svenska och betedde sig som en jäkla gangster för att se om jag blev rädd, utan ävne för att jag visste direkt att jag ville vara med honom. Jag ville slå armarna runt honom och häfta fast mig. Aldrig släppa. I samma stund som vi kysstes första gången ett halvår senare  - så visste jag att det finns bara en person i världen jag vill vara med framöver, och det finns bara en person i världen som kommer kunna krossa mig mer än han för 5 år sedan gjorde. Det var Labben, som jag var så hopplöst förälskad i, redan efter första kyssen. Jag hade lovat mig själv att backa så fort jag kände minsta lilla känsla som liknade kärlek... Men är det så lätt när man har ett omedvetet beroende att få en glimt av honom varje gång man var i höviksnäs? Jag var som ett freak, Varje gång jag kom nära honom ville jag springa där ifrån innan jag gjorde något dumt som att hoppa upp i hans famn rakt där han stod. Eller slå till tjejen som stod brevid honom i facet. Haha, jag brukade till och med planera hur det skulle sett ut...
Jag var så rädd när jag träffade honom, för jag visste att det var kört.. Inte vårat förhållande alltså, men mina känslor. Jag visste att det inte gick att kontrollera längre. Jag kunde lika gärna ge upp och lägga mitt öde i hans händer.
Så det har jag gjort nu.
Jag ger hela mig till honom, och jag litar på att kärleken inte släpper mig så hårt som jag fruktade den där gången jag kysste honom första gången.. Jag minns att jag fick avbryta allting och hoppa upp ur soffan och gå till min kompis och låtsas vara oberörd.. för att nästa dag verka som att "det är nothing" - men egentligen så svävade jag på moln i en vecka framöver tills jag fick träffa honom igen. Det var och är fortfarande som mitt bränsle.
Och det är det som är min svaghet.
- För jag menar alvar när jag säger - vad skulle jag göra utan dig?
Tänk alla år det skulle ta att komma över dig.
Jag vill inte ens behöva gå igenom det.
Så även om det inte är något sånt på gång, så vill jag ändå att du tar en titt.
Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig och du måste se hur mycket det är.
Jag behöver dig.
Släpp mig inte, och glöm mig inte.
Jag är din.
Jag är ett hopplöst fall, jag är utom kontroll.
Jag är fast med kärleken jag en gång i tiden hatade.

Att fightas mellan hjärnan och känslan.

Det finns många fighter här i livet.
När jag skriver fighter så tänker jag främst på beslut, ångest, eller riktigt djupa tankar.
De felsta gångerna gäller det nog kärlek. För kärlek är tankar som blir till känslor. Känslor som blir så starka att dina tankar inte längre har någon betydelse, för det har redan gått för långt. Vad händer då när en person inser något. Vaknar upp? - tänker att hon blir manipulerad och inte alls lever ett liv hon hade valt själv om känslorna inte stod ivägen för tankarna? För hjärnan? - Hur kommer hon lots då? För om hon skulle lära sig lita på sina bortglömda tankar, sin bortglömda förmåga att ha en egen åsikt, så skulle hon ändå stå där ensam tillslut och personen hon älskar står också ensam kvar. som ett frågetecken. Hon är ett lika stort frågetecken. För hon undrar varför i helvete hon lämnat det enda som betyder något i livet, bara för att hjärnan sagt åt henne till det.

Det här inlägget handlar INTE om mig.
- Jag har en idé om att om hjärnan är dum nog att ge känslor åt hjärtat för en person så betyder det något. Det follk har glömt bort är att kärlek inte är ett spel. Man spelar inte ett spel. Det finns inga regler för "när man borde lämna sin parnter för att han/hon gjort si och så" - det är DET som gör så att folk gör slut och skiljer sig.
Kärlek handlar om att "go with the flow" .. Man följer hjärtat. DET ÄR DÄR KÄRLEK sitter för guds skull. Inte i sunda förnuftet.
Om jag skulle följt mitt sunda förnuft när det gäller kärlek, så hade jag börjat leva i celibat och bara förlita mig till mig själv. Jag skulle inte träffa någon förutom mina närmaste vänner.
Ni förstår min poäng? Om det fanns regler för hur kärlek borde vara så skulle alla vara brutna i även de mest perfekta paren.
Det finns bara riktlinjer. Man ska hålla sig till den man bestämt sig för att vara med, och kan man inte leva efter varandras behov och villkor finns det ingen mening. Då är det inte kärlek...
Bara en tanke... som jag antagligen kommer ägna hela mitt liv till att lista ut. Som att räkna stjärnorna. Man kommer aldrig fram till något..

Min lördag...

Nu har jag tillbringat min lördag. Jag menar HELA MIN LÖRDAG med sex and the city... Ibland prickar dom avsnitten mig på pricken! Det är nästan läskigt!
Man tror att man är den enda som har just DET specifika problemet - så visar det sig att det är så vanligt att man gör ett program om det...
Jag kanske borde flytta till new york... haha.

Hon lever min dröm.

Jag veeet, ni tycker säkert jag är besatt av Paow eller något - men så är verkligen inte fallet!
- Grejen är den att jag är lite avundsjuk.. Hon lever min dröm :O Inte annars alltså, då har jag allt jag vill ha. Men hon är i Grekland med sin pojkvän. Dom sover på hotellrum, i en hotellsäng med en balkong under vita lakan...
allt dedär jag vill göra med MIN pojkvän men inte vet hur jag ska få rååd :(
- Ingen av oss verkar ha råd... Can someone please give me two ticets to paradise?

Betydelsefullt eller inte?

Vad betyder egentligen ett "namn" på msn till exempel...
Vad betyder det för er när den ni älskar markerar på något vis att det är ni två?
- För mig är det jätte viktigt att jag har mitt lilla hjärta skrivet efter mitt namn, här på bloggen eller på alla profiler jag har där jag presenterar mig själv, för jag vet hur glad jag blir när min pojkvän har markerat mig. En liten bokstav, ett litet hjärta. Vad som helst... Jag är ingen datums tjej, men jag uppskattar ändå att få den där lilla bekräftelsen... för då känner man sig en gnutta älskad. Tänk att en sån liten sak kan göra så mycket.
- Sen blir man ledsen när det helt plötsligt är borta. den där bokstaven eller hjärtat - fast man innerst inne vet att det inte betyder något alls. För guds skull det är bara internet, haha... Det där är ett typiskt bekräftelsebehov som jag vet att de flesta har!

Nu går jag vidare till mitt sex and the city!

haha - bästa!

Sex and the city:

Samantha:
- Hjärtat, män ger - kvinnor tar emot. Det är vårat biologiska öde!

älskar henne!

sex and the city

Nu skall jag mysa ner mig med sex and the city.
Har alla sesonger så nu hör ni inte av mig på ett slag!
Saknar älskling så mycket, och jag tror att denna underbara serien som lär mig allt här i livet kan ge mina tankar lite annan energi!
krya på dig min mr.lova

dåligt!

Jag tänker nu tillägna mitt första inlägg i kategorien mina tankar/åsikter...

Det handlar om förhållanden, och folks beroende att lägga sig i och veta bäst. Orsaken till att jag kom att tänka på detta var för att jag läst paows blogg samt gossips.se nu. Jag skriver inte detta för att "försvara" paow eller något, varken gillar eller ogillar henne så. MEN jag vet hur hon känner sig just nu.
Hon verkar vara grymt kär i sin pojkvän hugo (även om det bara är ett trick att dom är tillsammans om så är fallet, så har jag ändå ett bra exempel) och han verkar vara kär i henne också. Men folk vill ändå prata. I skvallerbloggarna påstås det att Hugo är otrogen, att han flirtar med andra tjejer när dom är i grekland osv. Jag vet inte ett skit om hugo, jag tar som sagt detta bara som ett exempel.
- Paows egen vän skriver i sin blogg om att Hugo är fel för Paow. Att paow bara är blind.

Hej, välkommen till mitt liv.
- Folk har ett ständigt behov av att lägga sig i mitt förhållande. Folk har ett ständigt behov att se ut som att dom sett ett spöke när det går upp för dem vem jag är tillsammans med.
Mina så kallade vänner tror sig veta allt också. Det värsta är att dom hoppas på att det ska ta slut.
Folk kan inte låta bli att lägga sig i.

Huvudsaken är att alla som har detta problemet inser att det handlar om avunsjuka, folk som vill förstöra, och inget annat än det.
Man måste alltid lyssna till sitt eget hjärta och framför allt magkänsla.
Det är inte lätt att ha världens snyggaste kille alltid :D hihi!

Candy...

Det är inte lika grymt att smälla i sig godis utan älskling... Why man?
- Han är ju som sagt sjuk så jag vill inte störa honom... Ont i magen och mår illa.. Jag är verkligen inte rädd för att bli smittad. Faktum är att jag inte bryr mig om jag blir smittad, jag är gärna där med honom - men det var inte länge sedan jag var sådär sjuk - och jag ville bara ligga inne på mitt rum och vara äcklig för mig själv...
Minns att jag såg på morgan pålsson - världsreporter. Och den filmen är så rolig att jag kände mig frisk emellan åt haha...

Så om älskling inte vill att jag ska komma och sköta om honom så blir det väl en dag hemma med min brother...
Vi ska se sagan om ringen har jag bestämt. Jag skall iallafall göra det.
puss

HUNGRIIIG

Iiiih, vad hungrig jag är :o
Måste springa upp och käka frulle! Har varit vaken sedan tio och inte ätit än :( buhu...

Hade ett sms från älskling som han skickade klockan 6 på morgonen och skrev att han var sjuk. Not good at all!


Trötthet.

Efter en hård dag på jobbet är det äntligen dags för att gå och sova.
- Man kan kolla runt lite på olika bloggar och kolla vad det står. "FREDAG, FIEESTA" osv. Men inte för min del. En säng och lite goa drömmar är allt jag begär efter en veckas skola/jobb.
Det bästa hade såklart varit att ha älskling här brevid mig. Men det finns inte med i bilden riktigt. Så jag skall väl slå på en bra movie istället och somna till den. - Men jag måste erkänna att jag mycket helre hade somnat till Labbens tunga andetag och hans naturliga "labbendoft" än min egen hud lotiondoft och ljudet av hobbitar från sagan om ringen -.-
Innan jag gör det ska jag dock in på blocket och kika lägenheter.
Tolka det hur ni vill.

Godnatt om vi inte hörs mer idag!

sommar kropp!

Det är fan i mig dags nu att komma i form.
- Jag har alltid fått beröm när det gäller min kropp. Att jag alltid varit vältränad vill säga, efter all ridning genom åren. Men sen jag blev tillsammans med Labben har jag blivit en soffpotatis haha! :D
- Det funkar INTE nu när sommaren närmar sig med språng och man snart ska trivas med sig själv on the beach.
Nu undrar ni säkert idiotiskt nog "varför behöver du vara snygg på stranden när du har pojkvän" - Det handlar inte om vad andra tycker, det handlar inte ens om vad Lab tycker (inget illa menat) men trivs inte jag med mig själv så kan ingen annan trivas med mig heller. Det är som man säger. ÄLSKAR DU INTE DIG SJÄLV, KAN DU INTE ÄLSKA NÅGON ANNAN. där fick ni.
Så frågan är bara, hur blir man så slim som möjligt?

Imorgon skall jag och Lab ut och springa...
Kan behövas.
Kommer dock sluta med att vi smäller i oss pizza istället.
-.- får INTE hända.

Vill ha:

  • ipod/mp3 musik skit...
  • många sommarklänningar (ska ligga på topp av somrighet i sommar) vilket påminner mig om jobb -.-
  • två biljetter utomlands till något vackert varmt land. 

 


Svett backen.

Jag har nu kämpat mig upp för backen... Ni har hört om backen...
Min backe. Helvetes backen som går upp till vårat hus. DEN backen. Jag skall jämna den till marken en vacker dag.
Min yngsta "plast"bror har blivit tonåring på riktigt och börjat dunka högre musik än mig... vilket suger för då kan jag inte dunka min musik som är bättre, mwaha... Tycker inte om lady gaga så mycket tex... hon är väl awesome och så, men ändå.. nej.

Så nu tänkte jag äta något fast jag inte är hungrig. Har hört att man skall äta många men små rätter varje dag för att inte gå upp i vikt. Man skall alltså inte hinna bli hungrig.

Annars då?
Om 45 minutas ska jag pallra mig ner till bussen igen och åka till Labben.
Något mer ni vill veta? - nej tänkte väl det...

Och emmy, jo jag vill - men det är bara pressen att behöva bestämma sig haha!

Hej med er.

Me todayj.

Enkelt och skönt.. Försök begär mer av mig?



Lite spontan bilder tagna under de senaste två fina veckorna!

årets påskägg...

I början av dagarna då de fina vår vädret satte igång. Det är dock mer vårlikt just nu!

Fönsterbild..


Ska bättra mig!

åååh, jag har sådan ångest för allt just nu -.-
- För det första så har jag bloggat skit kasst... Jag vet inte vad det beror på - för jag älskar att göra det. Det finns ingen mer befriande känsla än att skriva och läsa om sig själv, hihi. nej men ärligt...
- sen för det andra så lovade jag att ringa upp emmy, mamma, pappa & jag har inte ens gjort hälften. Är bara så mega stressad över ingenting (pms som i hatinlägget näst underst).
Jag ringde pappa idag, men hade glömt totalt att han var i portugal så det var ju lite jävla pinsamt.
Det är så mycket jag måste göra.

  • Betala utebliven läkartid räkning på 250 koronas. Inte mycket på de viset, men det känns ändå inget bra och jag vet inte vem jag skall vända mig till...
  • Hämta ut en vara som jag inte vill ha som ligger på 500 kr, och jag kan inte be mami om hjälp heller för hon får inte veta vad det är. Inget olagligt eller så, men det är ändå pinsamt.
  • Söka in skola, har svårt att välja. Känner mig splittrad - och jag gillar inte att bli stressad över mina viktiga val i livet.
  • söka upp en piercin studeo och kolla upp min piercing som tycks förminska huden emellan för varje dag som går. Sitter i naveln. Någon som vet något? Bör jag ta ur den? Tippsa mig...
  • Ringa Emmy. Varför jag inte gjort det? - jo för att jag inte kan bestämma mig angående skola.. vilket jag bör ringa upp och säga, men jag blir så stressad över det så hjärnan kör ihop sig. Även fast jag vet att jag antagligen kommer söka in dit. Måste prata med mamma osv. och hur ofta träffar jag henne liksom...

Så där fortsätter det...


jävla natt..

inatt har jag sovit skit konstigt!
- Först och främst så har jag drömt om massa riktigt sjuka saker. Alltså drömmen var ungefär som alice i underlandet fast i min dröm färdades jag längst ett land som blev kallare och kallare ju längre upp man kom och om man klarade kylan så kom man till ett tropiskt paradis.
Mitt i den här drömmen får jag ont i magen (på riktigt) men jag är för trött för att vakna av det så jag ligger och halvsover med magont! Har ni gjort det någon gång ? -.- 
Så eftersom att jag bara halvsov största delen av natten så kändes den så lång! Jag trodde att min klocka inte hade ringt. Men när jag kollade på klockan så var den halv fem -.-
Så nu har jag huvudvärk istället för magont eftersom jag sovit så dåligt!
Ska snart rusa iväg till praktiken.

Just det, en till sak som sög när jag väl vaknade...
Skulle duscha, och ni vet ju hur illa jag tycker om att duscha på morgonen?
- FANNS INGE VARMVATTEN -.- Men var tvungen att duscha så vad gör man...

Hur har din morgon varit?

ti amo.

Du är det finaste jag har.
Och jag älskar dig.
Och jag saknar att vakna upp till den hääär söta synen!


Hatinlägg...

Och det är inte om vad som helst heller.
Jag skall här med skriva ett hat inlägg om det som kallas PMS.
Vad fan e pms egenltigen? Det harjag alltid undrat. Jag har ingen aning om vad det står för, det ända jag har fattat är att man blir ett svin och att man får lingonweek strax där efter -.-
- Fram tills nu har jag alltid tyckt att folk har överdrivit. Använt pms som en undanflykt till att bete sig som bitchar.. men OJ OJ OJ tjii fick jag.

Här är en lista på allt jag HATAT idag:

  • praktiken
  • att äta - man blir bara fet..
  • min kropp.
  • min äckliga förkylning.
  • den irriterande busschafören som inte är irriterande på något speciellt vis.
  • min egna röst
  • cheerleaders.
  • min telefon
  • hela mig
  • mamma
  • pappa

Och massor av massor av fler saker.
UTBROTTET var på G tre minuter innan bussen kom för att ta mig hem och det var otroligt att jag klarade av att hålla mig.

Jag måste medge att det inte alltid kan va lätt att vara en tjejs pojkvän.
Jag menar, jag hade slaktat mig för lääänge sedan... Labben tacklar mig , ganska bra, förutom att han inte tycker det verkar hälsosamt att ha mig hemma när jag har pms :) Kan förstå honom, men det handlar egentligen om att inte bryta ut det.
Tål inte skämt.
tål inte kritik.
vill bara ligga under ett täcke och glo på film och höra hur underbar jag är från min pojkvän, men när detta inte sker och när man får höra dryga skämt som jag annars brukar garva åt så får jag spykbryt. börjar gråta av frustration, vill dampa, vill DÖDA.

Så förlåt labben för att jag är så KONSTIG just nu. Konstigare än vanligt åt minstone.
Så förlåt EMMY för att jag inte ringt tillbaka men jag orkar inte tänka på något just nu och jag LOVAR att ringa imorgon så fort jag har lunch.
Sen orkar jag inte säga förlåt till någon mer för man får ta hänsyn till detta!!!!!!!
BOTA MIG NÅGON


GODNATT


dagens bilder

Består av den enda tidpunkten på denna dagen som varit bra.
Förklarar i nästa inlägg VARFÖR denna dagen har varit sjukt äcklig.




Grillat again

Har just grillat med sefedini family :) tums up!

 


müsliiiii

Sitter här och käkar myssli :D
- Ska snart iväg till praktiken och jobba lite, och sen har jag inga andra planer...
Jag är helt hjärndöd just nu så jag vet inte vad jag ska skriva -.-

HÖRS

oh no -.-

Jonny depp har börjat få rynkor .... BUHUHUHU...

bergsklättring och längdhopp...

Hej, det är vi som är scouterna (stavning?) - jag och min pojkvän alltså.
Idag har vi bestigit berg, hoppat bjump och hoppat över floder...

Haha, nej men ärligt talat :)
Efter min praktik idag - som faktiskt var helt okej idag - så åkte jag ner till höviksnäs för att umgås med min pöjk :) Men efter att ha varit hemma lite och (försökt) hjälpa Sahide med att vika tvätten (utan större framgångar då hon inte låter mig göra något.. undrar om det är för att vara snäll eller om jag är för dålig? haha..) samt försökt hjälpa labben att plugga (också utan större framgång... vad fan är braham????) så hörde Labbens kära vänner av sig och så kollade man mot berget så kunde man se små prickar skymta i de gråa stenen... AAABooooo... haha.
Upp gick det bra, men ner var en annan historia. Det var en liten hylla man var tvungen att klättra ner för. Alla andra (utom jag och Emran) gjorde det så smidigt. dom nådde liksom ner till halva hyllan där det blev som ett trappsteg, medan jag var för kort, och emran vet jag inte vad problemet var, haha.. Så Labben försökte hjälpa mig, men han gjorde saken lite värre (no afense, men jag blir så stressad när jag drar med mig någon annan i fallet, haha) så när jag och emran samt labben praktiskt taget var nere från själva hyllan så glider jag, labben tar tag i mig och jag ska ta tag i emran... vänta nu? vart tog emran vägen?? haha - det ända jag ser är något vitt som glider snabbare än ljusets hastighet typ, ner för klippan haha! Det går inte riktigt att besrkiva hur roligt det såg ut :)
Nästa hinder var att ta sig egenom en övergiven hage - som av någon anledning hade ström i stängslet -.- Så det blev till att åla sig under.
hindret efter elstängslet var floooooden bokstavligt talat i diket. Alla hoppade galant, utom jag som hamna i plurret med ena foten -.-

- Så jag har idag - mina damer och herrar, tagit lumpen!

flippa inte?

idag fick min statistik flipp.... från 4 läsare igår höhö till 40 idag? ja.. de brukar bli så med min blogg. undra om det är emmy som busat och länkat? hmm... :)

Today.

måste snart sticka iväg, så hej med er!


Good day!

macka med lufttorkad skinka är gott... För den är väl luft torkad??

- Något jag hatar på morgonen är när man har bestämt EXAKT vilken tid man ska gå upp, så kommer det någon och gapar "klockan är snart nio!! hallååå när ska du gå uppppp akjdalfgksöfdglk!!!!"  - FAAAN.

Något jag älskar är att jag är själv här på morgonen.
Ingen som stör.


Grillin' haha

Så där ja!
- Nu har jag kommit hem från en mysig eftermiddag med älskling!
vi har grillar korv och druckit någon öl... Vad mer finns det egentligen att säga? Önskar jag tagit någon bild som visat hur soft det var men, nej nej - det blidde inte så -.-

Jobb tomorrow... så jag borde sova nu!
men det kommer inte hända riktigt än, så ni kan nog vänta er ett inlägg till ;)

ciao sålänge.

Tjock.

Idag vaknade jag upp och kände att "idag är jag tjock..."
- jag är väldigt trött och uttråkad just i dessa tider, så varför inte göra det hela bättre genom att gå upp i vikt?
- Därför åt jag en baguette med kräftstjärtar till lunch... därför äter jag en chokladkaka just nu...
Och det lär väl inte bli bättre när jag kommer hem till hjärtat.. Bjuds alltid på mat eller candy där :) haha...

Anyway.
Denna dagen på praktiken har varit SEGAST hittils... -.-
jag lovar er att jag suttit och gäspat hela dagen förutom när jag skurade golvet och vek i ordning lagret samt fixade jeansen... Annars har jag suttit på en plats.
Men det är ingen som klandrar mig för. Vi allihopa gjorde typ det.

praktiken.

God morgon allesammans...
- Jag sitter här vid matbordet hemma hos mig och försöker äta lite frulle. Jag gillar inte att äta frulle, brukar få ont i magen av det... Men eftersom jag ska vara på praktiken i fem timmar och äta en gång så är det lika bra att äta frukost också.
För er som inte vet om det eller har glömt bort så praktiserar jag ju på en klädaffär i stenungsund som heter jord.

För mig är detta svin tidigt. men egentligen är ju klockan halv tio och jag gick upp vid denna tiden igår också då jag har en pojkvän som tycker han är jätte utvilad vid halv nio -.-
Aaaja, nu ska jag kolla igenom lite bloggar jag följer och så hörs vi när jag är färdig idag!

Ciao bitches :)

Därför älskar jag att sova med dig.

När jag bokstavligt talat tjatar om att få sova med älsklingen, så brukar han säga "varför är det så viktigt för dig? det är inte hela världen ifall vi inte kan sova med varandra ikväll, vi har all tid i världen" ... Då brukar jag tänka att det faktiskt verkar rimligt... Men det finns ändå en orsak till att jag orkar tjata om det som om det var hela världen ...

Orsaken till att jag älskar att sova med dig är att du är så fin när du sover...
- Jag älskar att höra dig andas när du sover, det liksom vaggar mig till sömns - och det finns ingen annan människa som har den effekten på mig. Inte min bror, inte mina kompisar... Bara du!
- Jag älskar att jag känner mig så trygg när jag ligger brevid dig. Att om jag vaknar upp ur en jobbig dröm, så kan jag bara slå upp ögonen och se det som är vackrast i hela världen för mig framför mig och somna om med ett leende på läpparna.
- Jag älskar sättet du är på när du sover (tolka mig inte fel, haha.. jag älskar när du är vaken också).. När du sover är du så försiktig. Så mjuk.
- Som tex. ibland vänder du dig om och stryker hela handen över mitt ansikte, sen lägger du hela din arm runt mina axlar och vilar dina läppar mot min panna med din hand invirat i mitt hår. Jag vet inte om du vet om det, men jag vaknar alltid när du gör det, och känner kärleksruset bubbla som kolsyrat vatten innuti mig.
Eller som när du vänder dig om så du ligger bakom mig med näsan inburrat i mitt hår, och jag känner hur du andas bakom mitt öra samtidigt som du lägger din hand på min höft hur försiktigt som helst. Som om jag var gjord av något ömtåligt. Och innan du lägger den där försiktiga handen på min höft (precis på höftbenet, alltid) så stryker du alltid min mage som för att känna efter att jag är där. Jag vet inte om du vet om att du gör det heller, men det händer ofta. Och jag mår alltid bäst när du gör det. Du gör det så ömt på något sätt...
Jag skulle kunna räkna upp flera saker till som gör att jag suktar efter att få sova med dig varje natt - men det skulle ta hela natten..
Jag hoppas att du läser detta, och glöm aldrig hur mycket jag älskar dig... när du sover :D hihi!
Eller nej, jag älskar dig alla 24 timmar på dygnet, och dom gånger jag gör dig illa, psykiskt eller fysiskt mår jag så dåligt så jag inte kan andas.

Puss puss puss och godnatt!
Miss you

Dagen med ett bildspel!

Nu är helgen och lovet tyvärr slut.. Men detta innebär ju även att jag kommer börja uppdatera här mycket oftare, och jag hoppas att det kommer märkas mycket mer på statistiken!
På senaste har den gått neråt -.-
Men jag får skylla mig själv som inte tagit datorn till hands så mycket på senaste!


För övrigt så säger jag inte mycket mer om dagen än - VILKET KANON VÄDER det har varit idag!
Jag har tagit lite små bilder, så dagen visas som ett litet bildspel!
En bild säger mer än tusen ord, eller vad brukar man säga? ;)

Som sagt så har vädret varit underbart idag! Så jag och älskling satte oss på hans baksida och drack te och solade. Det var mycket sol idag, så jag kan känna och se att jag fick lite färg i ansiktet idag! Det är ju inte direkt som när man varit utomlands, men det tar!
Dessutom så närmar det sig maj och det är då, tro det eller ej, som solen tar bäst i sverige!


Efter ett tag blev det lite för mycket sol för hjärtat så han blev seg och trött & gick och snusa en stund :) Tror till och med han fick sån där solfrossa för han börja frysa innomhus när han sov, så efter ett tag fick man höra en ytterst svag röst ;) "älskling... kom hit och krama mig dåå.." aaw ! ♥


- Så efter att jag kramat honom så han blev lite varmare, samt chillat honom på armarna, ryggen och lilla rumpisen (hihi) så såg han ut såhär :D plutten.. nej men ärligt nu, däckad?


- Jag som inte var ett dugg trötter gick ut i solen igen och solade :) musik genom högtalarna vi ställde ut från fönstret gjorde det hela ännu bättre!
Jag lovar er att jag inte har haft en sån här underbar dag på år och dagar!


-Sedan vaknade bajby och joinade mig :)
Och med den här bilden har jag inte mycket mer att säga än:
"finn ett fel!!!" :D haha...


-
sen följde jag med upp till häggvall där de flesta var och spela fotboll.
Jag är ju inte direkt så road av själva spelet, men det kan vara mer än intressant att se Labben dansa runt, spela fotboll samt shake'a ass på planen till musiken som spelades ur emrah's mobil haha :)


Dagens korta resumé !
enjoy..

Home @ Lab

Hej hej.
Sitter just nu hemma hos Labben och lyssnar på musik :)
Har inga speciella planer för idag... så jag återkommer.
ciao!

Tja tja alla mina "hundratals" bloggläsare?

Idag har jag vaknat helt fel -.-
- Hostar fortfarande lite, men i guess its going över till slut, så det är bara att vänta och hålla ut!
Kollar igenom Kissies blogg -.- Yes. jag brukar nämligen göra det.. Och aa kan inte låta bli att vara avundsjuk på henne eftersom att hon är på gran canaria och jag var ju på teneriffa för inte så länge sedan... och jag är grymt avundsjuk för bilderna vid havet får mig att tänka på den resan! buhu.

Anyway.
Jag vet inte riktigt vad som händer idag, men som ni märkte igår så slarvar jag en del med bloggningen men det beror på att det är helg och bomb väder ute! Så de där fixar vi..

See yah så länge!

"Om du blir bog hannah, om du blir bog!"

Nu är det dags för frulle :D
Ses sen!

sunshine!

Sitter här och har precis duschat :)
- Och herreguuuud vilket fint väder vi har här på Tjörn idag!! Det är helt otroligt :)

Idag fyller Sahide år så jag och Lab skall in till stenungsund och shoppa lite till henne. Jag passade på att inhandla en present till henne i stockholm när älskling sa att hon fyllde.
Nita ska också få :) en liten lotion för "små prinsessor" står det :D Underbart.
Labben ska få en orgasmatron mini hehehehe... :D hahahaha. Ni fattar senare...

Aja, nu ska jag vara hemma till klockan tre då vi åker till stenungsund på uppdrag! Så ni lär höra mer av mig här i bloggen innan dess.

Förresten!
ÄR DET NÅGON DÄR UTE SOM HAR NAVEL PIERCIN OCH HAR UPPTÄCKT ATT NI HAR MINDRE HUD EMELLAN PIERCINEN (OM NI FATTAR VAD JAG MENAR) ÄN ALLA ANDRA? JAG HAR TYP EN HALV CENTIMETER OCH ALLA JAG JÄMFÖRT MED HAR MINST EN CENTIMETER... NÅGON SOM HAR SAMMA PROBLEM SOM JAG? OCH ISÅFALL - VAD GJORDE NI ÅT DET? - TOG NI OM DET ELLER ÄR DET INGEN FARA?
HAR HÖRT ATT DET KAN VÄXA UTÅT SÅ ATT DET BLIR TVÅ FLIKAR... EUUH...

Home @ tjörn again...

Nu är jag mycket riktigt hemma på tjörn igen.
Efter en helsikes tågresa och bilresa (plus ett stopp vid donken, hehe) så sitter jag nu nersjunken i sängen...
Jag är trött som ett as så när jag har skrivit här så ska jag defenitivt sova -.- Bara det att jag måste skriva av mig som vanligt!

Idag har jag ju varit med Hannah (har ju faktiskt varit i stockholm hela dagen trots att jag nu är hemma viket känns lite skumt) och Julia :) Vi har gått på stan, och käkat sushi! 9 bitar! DE NI! haha :)

Men eftersom att jag är hemma igen nu och livet går tillbaka till vardag så kommer jag blogga vanligare. Dvs, lite oftare, och med inläggen jag annars lägger in i kategorierna "mina tankar" , "hedersförtryck" och restbilderna från teneriffa resan som kommer hamna under "teneriffa2010"...

Så en mer analyserande Linnea är på G! Its on ;)

Puss!
Så här trött är jag btw....


GODNATT!!!

Gamla minnen!

Oh shit haha...
Vi satt och kollade igenom gamla bilder, GAMMLA bilder! - hela förmiddagen.
Fan vad vi har skrattat och upplevt roliga minnen...

Kommer upp efter hand :)
Ciao!

God dag?

Nu har jag och hannah vaknat sedan ett halvtimma tillbaka!
- Ska snart käka frukost, sen ska jag duscha och packa och sedan ska vi äta sushi idag :)
För övrigt har jag ingen aning om vad vi ska fylla ut dagen med!
Klockan 20.10 åker jag tåg från sthlm city.
Det ända jag tycker är jobbigt är att jag har inget busskort sen när jag kommer till göteborg!

Donken

Nu har vi varit och käkat samt kollat in i lite butiker :)
Men eftersom jag inte har några pengar att röra mig med just nu så gav vi upp rätt fort och stack hemåt.
Nu ska hannah sminka AV sig och sen skall vi gå och sola :)

Kort resumé av dagens lopp!

Jag saknar dig...

Jag väntar.

På Hannah som sminkar sig.
Jag som är lat och dum i huvudet orkar inte sminka mig :) 'Men jag är ändå stolt, för detta var något jag aldrig trodde jag skulle klara av för bara ett halvår sedan. Vandra runt i sthlm osminkad vill säga!
Men tack vare att jag träffade älskling så har jag blivit starkare på den fronten och bryr mig inte så mycket om den saken längre.
Men det innebär ju dock att man får vänta... :D Fast vad gör de om hundra år?
JAG HAR JU FÅTT TRÄFFA HANNAH igen! Det var såå länge sedan.

Donken food nu för fan!


Just joking!

Jag kommer finnas här på blogg.se
De andra var fan krångligt!

Är i sthlm nu :) Ska ut och käka med Hannah!
Hörs efteråt

Testar devote.se nu.

Fortsätter blogga flitigt på www.Linneariz.devote.se 

Kollar in här ibland!

sköönt.

jag slipper sminka mig idag eftersom jag ändå anländer i stockholm ikväll & egentligen, vem sa att det är så jäkla viktigt med smink? Jag trivs nästan bättre utan smink en i smink nu för tiden, vilket kan bero på att jag tycker det är äckligt med kladd i ansiktet... Men nu när jag varit förkyld i ett halvår så har man ju inte den vackraste hyn iförsej..
Den största anledningen till att jag inte sminkar mig nu är för att Hannah smsade mig nyss och berättade om sina planer för oss :)
Vi skall dra och sola när jag kommer. Sköönt... Jag kommer passa på i stockholm nu, för är det något jag fan i mej behöver så är det att sola (hihi, nu är jag knappt brun iaf.. vill ju bli svart)...

Left to do...

Nu har jag duschat och klätt på mig tights och topp... långt jag kommit va?
Så jag har kvar följande:

  • Städa rummet -.- uurk..
  • Packa väskan -.- funkar.. slänger ner kläderna ba..
  • Sminka mig lite samt fixa håret... URK - har inte gjort det sen jag var på Teneriffa pga jag höll mig brun.. Nu är det VERKLIGEN DAGS att sola båda dagarna i sthlm helst -.- haha... Detta funkar inte.
  • ÄTA FRUKOST... Är grymt hungrig.

Denna lista är fan inte i ordning :)


Good day.

Tröött...
Somnade framför filmen twilight serien - new moon igår.
Läste ju ut boken här för några dagar sedan så det var väl kul att se filmen, men boken var bättre och dom hade ändrat om en del händelser.

Idag åker jag som sagt med båten som går kvart i fem från visby. Så om jag är smart börjar jag packa och städa i ordning. Duscha skulle vara fräscht me... Bara det att jag är så satans trött.
Så jag ser iallafall mycket fram emot att stå på centralen i stockholm klockan nio i kväll cirka!

Ciao!

Stockholm & Hannahpanna imorgon!

Imorgon är både en sorglig dag och en rolig dag :)
- Imorgon lämnar jag Gotland, dvs - Emmy, bror och papi :'(
Men jag tar gotlandsbåten ett steg närmare hemåt och mellanlandar i STOCKHOLM :)
Ska bo hos hannah två nätter och åka tåg hemåt på torsdag kväll.
Jag är mycket glad då jag har saknat min hannah väldigt mycket, plus att stockholm är och förblir min favoritstad!


Dagens gång.

Today has been a good day :)
Jag har varit på ovanligt glatt humör, och allt känns förträffligt bra just nu.
- Jag vakna upp brevid min flickvän emmy winther och såg henne snusa fram tills klockan blev tre på eftermiddagen haha! :D Sover aldrig länge...
Sedan satt vi här o snacka skit, laga macaroner med köttbullar (ovanlig kost för oss två), sedan duschade jag..
Efter det tänkte vi ta min feta motorcykel till stånga, men pappa tyckte vi skulle åka Saab istället, så vi klaga inte där naj :)
- Hemme vii emmy så sminkade vi oss lite (normalt denna gången) och tog insiativet att ta kort... Vi la av med det ganska så fort -.- aneldning, behövs icke nämnas :D
Efter det så börja vi snacka skola då Emmy ska flytta till götet i höst.
Det blev till att vi söker Jensens i göteborg (har alltid snackat skit om den skolan, i know -m en vi skiter i de nu va:D ) och söker lägenhet också :) Har sökt några treor, så att vi får lite avskildhet, och så baby kan bo där när han vill också :) Och gud vet ifall emmy skaffar sig en liten putte där uppe i götet också! ;D

Nu är jag iaf hemma och chattar med emmy :)
Jag tror jag håller på att bli emmy beroende!

Och dig älskar jag ju bara så otroligt mycket♥


Även kallad "Labben chipset Sefedini"


Haha, vissa är för roliga!

Eftersom att Emmy älskar att leta såna där "grupper" på facebook som man kan bli medlem i, så hittar hon alltid något kul.
Jag har inte läst vad den hette själv men den gick ungefär så här, och den var så jävla skön..:

" - Visste ni att jorden består av 2/3 vatten... gå med här ni som älskar muffins."

Hihi, emmy&Linnet humor de !


Jag och emmy, allways on a highway to hell...
Kommer vi någonsin bli normala?
frågan är, vill vi bli normala :D

Say whaat?!

- Sen när blev jag tagen i andra hand??


Devote?

Funderar på att ta mig an devote.se istället för blogg.se....
Testa iallaflal?
Ha kvar denna blogg tills jag bestämt mig :) jajamen.

Ursh fy o blää...

Jag har ätit alldeles för nyttigt här på gotland -.- Anledningen har antagligen varit att pappa inte bryr sig så mycket vad han stoppar i sig (även fast han alltid varit en riktig gottegris) och Gabriella är någon form av hälsofantast... Kellogs all bran i MJÖLK till frulle har jag ätit... Jag kan inte minnas att jag ätit mat heller. Eller jo? En gång gjorde jag pasta till mig själv och igår käka vi gravad lax... Inte mycket att bli tjock av... Jag har alltså ätit två mål på 5 dagar samt frulle varje dag sedan jag kom hit (samt lite chips o godis hos angelica för två dagar sedan)... jag har varit här i 5 dagar idag. Det kan inte vara hälsosamt!
Allt detta har gjort mig väldigt sugen på donken.
Har typ lust att springa in till Emmy nu och väcka henne och sedan tvinga pappa att köra in oss -.-

Anledingen tll att jag ätit dålgit är väl givetvis inte för att vi inte har mat här.. för det har vi alltid i massor.
Jag har bara mått så dåligt både psykiskt och fysiskt av olika skäl samt förkylning så jag inte haft någon som helst matlust.
Har bara legat på mitt rum och läst new moon boken och tyckt synd om mig själv.

Så jag ser detta donkensug som att allt är bra nu :D
Jihii...

Nöjd!

Jag är mycket nöjd med var jag kollade upp :D
Så mer än det får ingen veta tills vidare.
Jihoo!

Good day!

Emmy ligger fortfarande och snusar där inne på mitt rum.
Själv sitter jag och äter minimal frulle och läser gotlandstidningen :D haha!
Hittade en ganska intressant sak som jag tänkte kolla upp lite närmre ;)

För övrigt så är mitt hår ett skatbo nu :D Helt ruffsigt. Jag undrar fan i mej om jag kommer kunna borsta ur det eller om jag får snagga mig istället och skaffa peruk -.-

Men nu ska jag kolla upp detta!
höres o synas ciao

Hannah är min personliga dr. phil & hon är grym på att beskriva känslor. Läs hennes blogg så får ni en riktig tankeställare:hannahkatz.webblogg.se

Hennes senaste inlägg (sorry hannah, tyckte bara de var så jävla bra skrivet..)

"
tänk er när det ni hade, hade nått sitt slut, alla glada dagar var över och du stog ensam kvar med en känsla av tomhet. När han lämnade dig hade det gjort ont men tiden har gått och förälskelsen är borta. Veckor blev till månader och månader blev till år. Du börjar inte längre skaka för att han ringer på din telefon och din mage knyter sig inte längre för att någon nämner hans namn. Men ändå finns fortfarande en känsla av tomhet. Ett tomrum han fyllde ut för länge sen. Känslan har du på något sätt blivit bekväm med, för det är det ända spåret som finns kvar av eran tid tillsammans. Det ända beviset på att det en gång var ni två. Du har vant dig så vid känslan att det blivit en del av dig, en del av din identitet. Men på senare tid har tomrummet minskat, du har hittat andra saker i livet som kan kompensera med det ni två en gång hade. Det borde kännas som en lättnad men det känns mer som om du förlorar en del av dig själv."


glömd

Idag har alla glömt mig

Good morning.

Jag veeet klockan är 13.06. Men jag har sovit så dåligt hela natten!
Ni vet varför. Hostan.
Dessutom så försöker jag sova så länge som möjligt så länge jag är sjuk - för det finns egentligen bara ett ärligt sätt att bli frisk på (och det är inte genom mediciner) det är att sova. Det är då kroppen sätter igång och lagar en.

För övrigt är det överfint väder här på Gotland just nu!
- Hade jag varit frisk hade jag redan suttit på stixten och ridit iväg :) ååh, vad jag längtar efter att rida.. det var liksom en av mina största delar i livet när jag bodde här, och det gick riktigt bra dessutom, sedan flyttadde jag och hästintresset lämnade jag på ön med hästen...
Förklaringen är att jag inte gillar hästar egentligen, men jag älskar Stixten och Nuffis.. Och dom börjar bli gamla nu, och någon ny häst tvivlar jag på att jag kommer kunna trivas med...
Jag är lite envis nu jag vet..

Annars tänkte jag satsa på Tjörn på Tisdag om det känns bra!
Stand by på flyg, så man vet ju aldrig hur det går. Jag hoppas för guds skull att jag slipper tåget iallafall...

Hoooosttaaaarrrr

Asså fan jag skämtar inte, jag har aldrig hostat så här mycket!
Eller jo, en gång - när jag gick i femman typ och vi var i vemdalen... Då hostade jag såhär!

Jag är annars allmänt oinspererad till att skriva just nu då jag är sjuk... Och när man är sjuk så händer det inte så speciellt mycket.
Det ända jag vet är att jag ska upp och knarka nässpray, sen ska jag ner och äta mango...

Och Labben, jag ska lägga upp lite bilder när min bluetooth börjar funka!

liten

Jag känner mig så liten.
Som en liten flicka som bara vill krypa upp i ditt knä och finnas där i din famn och bli lugn.
Jag känner mig som en rädd liten flicka.
Det kanske är just vad jag är?...
Jag sitter bara i mitt rum och blickar ut genom fönstret i väntan på något infall. Någon bra ide som kan få mig lugn igen. Men ingenting kommer upp...

I stånga

tja tja !
Sitter fortfarande i stånga. ÄNTLIGEN har emmy och angelica vaknat -.- Jag som är så förkyld vaknar alltid av att näsan är täppt och att jag hostar som en skorstensrökare...
Rätt meningslöst att försöka sova då...

Emmy och dom ska ha påsk middag om en timma, så pappa måste hämta mig snart.. så då ska jag nog bara koncentrera mig på att bli frisk och skaffa mig ett liv och framför allt näsdroppar :D

Snart ska jag ringa hjärtat också.

Annars hörs vi när jag är hemma. ciao

galning från vietnam!

Just nu sitter jag i Dennis och Angelicas house med emmy :)
vi sminkar oss som idioter. .
Emmy såg ut som sadam hussein fast med labbens skägg typ :)
Dennis såg ut som skäggiga damen.
Jag ser ut som  en galning från vietnam! 
hej meddi 

Till dig.

Jag tar mig nu tid och skriver av mig.
Jag ska skriva till dig, och jag vet att du läser det här. Jag hoppas att du läser det här.
Det finns inga ord som beskriver hur djupt förälskad jag är i dig. Jag har blivit så där förälskad - så att det blir läskigt.
Jag har tappat kontrollen över mina känslor, och det finns ingenting som kan bota mig, ingenting som får mig att sluta tänka på dig, och absolut ingenting som säger att jag inte borde vara med dig. Om någon skulle fråga mig om det inte finns något jag inte gillar med dig så skulle jag bli arg. Jag blir arg. För jag älskar ju dig. Varför skulle någon ha hjärta att ifrågasätta det?
- Det är många som kommer läsa detta och tro att dom vet hur jag känner. Men jag kan lova dig att jag tvivlar på att det finns många som gör det.
När någon frågar mig om jag litar på dig så svarar jag självklart. Jag litar på dig. Jag vet att jag kan lita på dig, sålänge du säger till mig att det är MIG du älskar så litar jag absolut på dig, för jag skulle inte kunna älska någon så mycket som jag gör nu om jag inte lita på den personen. Ibland är jag självisk och blir arg av tanken att någon annan brud försöker flirta med dig, haha... Men det är bara dumt av mig. För när allt kommer omkring så är du min, och jag vet att det är exakt vad du skulle säga i en sån situation.
Det skulle vara dumt av mig att säga att du inte får lämna mig. För vi är två i detta förhållandet. Jag kan inte bara planera våran framtid utan att du får känna efter. Men allt jag verkligen skulle begära av dig, om något skulle gå fel mellan oss är att du aldrig glömmer mig. Att du aldrig glömmer hur otroligt mycket jag älskar dig. Jag vill att, hur det än går mellan oss i framtiden, att du alltid ska minnas mig som en person som berättade för dig varje dag hur mycket värd du är, hur mycket jag älskar dig och hur vacker du är i mina ögon. Skulle du glömma det så skulle en stor del i mitt liv vara för gäves.. Så glöm mig aldrig är du snäll. Och ge aldrig upp om oss är du snäll. Jag bara ber dig, inte tvingar dig...
Jag hoppas att dessa ord fick dig att minnas att det enda som gör mig till ett freak ibland är för att jag är så blint kär i dig.
Du gör mina dagar och har gjort det sen jag för första gången såg dig. Innan du ens visste något om mig.
Jag är din för alltid, även om du kanske har andra planer för dig själv i framtiden... ♥

ordentligt inlägg.

Jani. De senaste inläggen har varit korta och ganska svåra att förstå :)
Därför tänkte jag göra ett försök att göra ett ordentligt inlägg nu, trots att radion spelar en ganska psykad låt "drop it low girl".
Anyway.
Meningen är att jag ska plocka bort tallriken med mat och städa ordning i köket. Sedan skall jag fräscha upp mig och dra till Emmy som liksom jag har problem med att vara ensama just nu -.-
Mitt största problem är att jag hostar en gång i sekunden tror jag. Det är iallafall mitt största offentliga problem!
Så jag och Emmy kommer antalgigen försöka hitta på något hela tiden så vi inte sitter tysta och tänker.. haha, som om det kommer hända att vi är tysta? Ni som känner oss.. ni vet... :D
Vi kallas inte mean girls för nothing :D hahaha.
Anyway - inlägget var väl ändå helt okej långt? ;) och GLATT till och med!
Sen om det bara är en fasad, skiter väl ni totalt i..

Men jag ska göra jävligt klart för er att jag älskar Labben.

Timbuktu

När man är på lite halvkasst humör så finns det en lite halvflummig artist som alltid muntrar upp en :)

Gemensamt.

Jag och emmy har något väldigt gemensamt just nu.
Vi gör allt för att inte få någon tid över till att tänka, allt för att förtränga, och allt för att hitta en lösning :)
Just därför skall jag snart åka till henne!
Och en sak är säker, jag sover inte utan henne inatt för inatt var fan i mej de värsta jag varit med om.

schööna

Jag har alltid hatat dessa mjukisar för hur dem ser ut :)
Men jag har nu på senare kommit fram till att jag underskattat dom!! Dom är faktiskt riktiga pärlor!


ny kategori

I brist på att ha något att göra så har jag ordnat med min nya kategori "på gotland" som är alla inläggen från när jag är här vid min pappa.
Detta har jag antagligen bara gjort för att inte ha någon tid att tänka, men nu är det ändå kört...

Ps. det var kul att läsa igenom alla labben besök..

Oj oj oj ...

Vad Jag hostar.... Jag har knappt sovit inatt för jag hostar som bara den, och det känns inget kul alls att vakna upp med torra läppar, täppt näsa och en hals som hostar så fort jag andas in... -.- Trodde jag skulle må bättre idag, men icke sa nicke... Allt detta pga den gången jag satt på en klippa utanför mitt hus -.- WHY !

För övrigt så har min första dag på ön varit bra :) igår alltså.
jag var först hemma hos emmy, vi chillade helt enkelt - och sedan åkte vi hem till angelica och chillade bara...
Sen var jag hemma och prata me Labben, och sen försökte jag sova.

Just nu sitter jag fortfarande i sängen och undrar vad jag håller på med.
Något säger mig att den här dagen kommer döda mig.

On gotland

Just nu sitter jag på Gustafs dator och väntar på duschen :)
Han har just sprungit in där för att göra just det...
Gustaf skall till sthlm i eftermiddag så jag blir kvar här ensam! - Fast jag har ju pappa och gabriella + att jag pratade med Emmy förut så de här blir nog kul ändå :D
Jag gjorde en hemsk upptäckt idag. Alldeles nyss faktiskt!
GUSTAF ÄR LÄNGRE ÄN MIG NU. MIN FYRA ÅR YNGRE BRODER...

i miss my lab

1a april!

Första april och det är fan i mej ett skämt att jag sitter uppe klockan halv åtta -.-
Hur klarade jag detta när jag gick i skolan?! - NOOOO.... Säger bara - stackars alla er som gör det. och stackars mig som fortfarnde ska börja igen :(

Halsen är fortfarande mördad. Så ni vet.
Om en kvart ska vi åka mot säve och jag ska flyga till gotland med flyget som går halv tio.

Ciao! Hörs på gotland...

RSS 2.0