Jag är lite nazi för att jag hade röstat blått?

Herregud, någon måtta får det väl vara?
- ja om jag hade haft åldern inne att rösta (vilket jag snart har) så hade jag röstat blått.
Gör det folk så jäkla frustrerade att jag blir kallat nazi?
tillåt mig skratta lite? "ha ha ha, hahaha - haha.. HAHA"
- Hela mitt liv är en stor invandring kan jag ju starta med. Min morfar är invandrare, min lilla mamma är svart på sommaren & alla jag bor med här på Tjörn är blandade. Jag också, som Emmy brukar säga: "Linna, din blandras" (inget negativt). Jag kan visserligen inte använda det som ett "försvar" när jag blir kallad "nazi" eftersom jag är typ bara 25% Italiensk, men jäävligt stolt över det!
Sen kan jag ju fortsätta att min största kärlek i livet kom hit som liten. Många av mina bästa vänner likaså!

Men det största felet i dom här anklagelserna är ju att det från början handlar om POLITIK. Ska jag bli nedklankad på för att jag tycker ett visst sätt? vem är det som beter sig "rasistiskt" här egentligen?? va??
- Jag kan bara sitta och le, för jag vet EXAKT vad det handlar om när "ni" klankar ner på mig för att jag tänker ganska blått.

Jag får inte, enligt er, tänka blått - det retar er, för ni tror er veta allt om mina föräldrar pga deras inkomst. Jag får inte tänka blått för jag är i era ögon ett "rikemansbarn". Jag tänker inte ens kommentera det, för det är så dumt så det är inte sant! Jag lever på studiebedraget precis som NI. 300kr i veckan. PRECIS SOM NI.

Nu, åter till det jag pratar om med att jag inte får tänka blått i era ögon. Som sagt, det retar er att jag tänker så för ni tror jag glider på en räkmacka genom livet på mina föräldrar (?) say whaat?
- Börja tänk såhär istället då: - hur tror ni MINA FÖRÄLDRAR kom dit dom är idag? huh? Knappast på socialbidrag och lata tider. Knappast. Är inte vitsen att man ska ha gnistan kvar? Vilja jobba? Och sedan när man har en fast inkomst och ett stadigt liv, kunna skaffa ett eller flera barn - som faktiskt, tro det eller ej, ska kunna leva hyffsat bra på sina föräldrar några år innan dom klarar sig själva.

JAG SER UPP TILL MINA FÖRÄLDRAR som började MED INGENTING, och är där dom är IDAG. Deras drömmar är sanna - FÖR ATT DOM VILLE DET. DOM JOBBADE FÖR DET. DOM GÖR SIG FÖRTJÄNTA AV DET.
Jag tar åt mig detta, jag vill också bli något.

Och att dom blåa är rasister? fuck that.
- Vem skapar egentligen alla förorter där dom flesta inte kan få jobb och inte kommer in i samhället?
SOCIALDEMOKRATERNA med sina bidrag. Du får knappast hjälp med det som är VIKTIGT. Som att tex. lära sig svenska språket? Nej, socialdemokraterna ger dom feta bidrag efter varandra som gör att man bara kan sitta och glo hela dagarna, aldrig komma in i samhället, känna sig bortglömd...

Tänk om alla kunde inse att det är bra med att kunna starta och TJÄNA på sitt företag? DÅ kan man snacka om ett land där vi kan klara av vad som helst.
Tänk vad mycket fler jobb det skulle finnas för alla unga människor?

Och för att avsluta detta:
Vem tror ni det var som sabbade skolan totalt och gjorde den urfattig? Socialdemokraterna.

Jag respekterar vilken människa som helst, vad han/hon än röstar på eller tror på. Rödgrön, blå. Kristen eller muslim.
Men ni kan inte respektera min åsikt för att jag har en viss bakgrund? Ni är sorgliga. Så typiskt svenskar.

All mitt HAT till Sverigedemokraterna. Ni är vidriga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0