Helgen som den varit!


Min helg har varit fantastiskt avslappnad :) Jag älskar när det blir helg... Inte bara för att slippa skolan, utan också för att jag får den tiden jag vill till att göra vad jag vill :).

I Fredags mös jag först hemma - ensam - tills Gustaf (brorsan) kom hem med några grabbar & två tjejer. Jag hade feber och grejer, men pallade inte sitta kvar hemma så jag drog ner till höviksnäs :) Såg på film, kommer dock inte ihåg nu vilken film vi såg på :o har sett så många filmer nu alltså...
Anyway, dagen där på åkte jag med Labben & hans Mami till Stenungsund! - det är ju så kul nu när Labben fått körkort, och man kan verkligen se hur trevligt han själv tycker att det är, haha!
Vi kollade lite, handlade lite osv.
Sedan kom labbens kusiner! Så det var barnvakt som gällde. Alltid kul, men alltid lika svårt.
På kvällen såg jag, Dushi & Dunda på någon film som gick på TV.
På söndagen slappade vi mest hela dagen. Såg på en film, the tortoured eller något hette den. Jag vet inte vad jag skall tycka om den alltså.
På kvällen drog vi några rundor med Bilen igen! Haha, jag tycker också det är roligt med körkort, även fast det är Labbens. Inte för att jag kan få skjuts någonstans, utan för att jag vet att han också tycker det är kul att köra.
Anyway...

Vaknade i morse av att "någon" sov på mitt huvud, och att Dunda stod lutat över denna "någon" och pickade mig i halsgropen hårdare och hårdare för att jag skulle vakna!
Vi tog bussen till Nösnäs... Möts av att alla utom första och sista lektionerna var inställda. suprise...
Dansen i eftermiddagen gick bra...

Och nu är jag här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0