Härligt

Kom nyss hem ifrån en härlig dag :)
- Vaknade inte förs än kvart över fyra...
Ringde Labben, berättade att han inte kunde käka middag här för att mamma var sjuk.
Duschade, tog bussen med Labben till Göteborg:)

Vi gick runt lite på stan för skojs skull, pratade, jävlades som vanligt med varandra...
Sedan gick vi till något kina/japan/thai (inte fan vet jag) ställe och käkade buffé :) Det var riktigt gott, fast jag blev mätt direkt.
Det är en sak jag älskar med Labben :) att man kan göra såna spontan grejer, som att åka till stan och käka middag - utan att det blir en sån där töntig pluttinutt grej av det. Fattar ni vad jag menar? Det känns så avslappnat...

Anyway. Plutten somnade på tåget hem :) låg med huvudet i mitt knä och snarkade IGEN hihi :D Sötnos.


väl innanför dörren till min hus ställde jag mig i köket, kokade tevatten och tog fram lite pepparkakor & En bricka. Då kom mamma in i köket och påminnde mig om att släcka lamporna sen. Jag svarade nonchalant " jaajaja jag veet. godnatt ! " typ.
Tror ni inte att jag tog brickan och gick ner och glömde lik förbannat att släcka lampan? haha. DET ÄR JAG I ETT NÖTSKAL. Måste sluta med det nu och börja ta ansvar.

Mission få labben att sluta röka går faktiskt lite framåt. Om han talar sanning har han inte rökt så mycket idag. Stolt över dig :) fortsätt trappa ner.

För övrigt skulle det vara nice med en kamera. Vill ha lite bilder med dig baby...
Så det önskar jag mig i julklapp. Antingen en mobil med kamera som är bra, eller en kamera och en fucking nokia 3310 eller vad dom nu heter haha, dom tegelstenarna!

Nu ska jag dricka upp mitt TE och gå och lägga mig!

CIAO / LRizzo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0