SV: kommentar angående sverigedemokraterna.

Erik Hellsborn  ([email protected]) om Sverigedemokraterna:

Det är svensk invandringspolitik som är sjuk, inte finsk.
Sverige har tagit emot lika många Irakier som resten av Europa TILLSAMMANS. Låter det rimligt?


SV: - helt ärligt talat, så ja - det är mer rimligt än hur finland och USA hanterar invandringen. Det är skit snack att det blir mer kriminelt om vi tar in många invandrare i sverige. Det är bara en fråga om alla dessa fördomar som är fel, de som smutskastar invandrare och som itne ger dom en chans.
Tex, en invandrare eller svensk med utländsk bakgrund söker jobb med topp utbildning, så kan en svensk med sämre utbildning få jobbet istället för att vi svenskar är så rädda för förändringar.
Och att sverige tar in lika många irakier som europa gör tillsammans visar ju bara vilket jävla skit USA har ställt till med (som tar in typ en invandrare per år). Rasistiska svin är ni.
Ni förespråkar rasism.


Kommentarer
Postat av: alex

SD 2010!

2010-05-13 @ 16:53:42
Postat av: Erik Hellsborn

Vad är rasism enligt dig? Att motsätta sig Europas mest extrema invandringspolitik? Tycker du att regeringarna i t.ex. Finland, Danmark, Norge, Österrike, Italien och Nederländerna alla är rasister? Det borde du rimligtvis göra, då dom alla tar in betydligt färre invandrare än Sverige. Du kanske borde ställa dig frågan om det inte är Sveriges regeringen som gör fel, inte alla andra.



Vad gäller invandrare och brott så rekomenderar jag dig att läsa BRÅ-rapporten "Brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet". Varsegod, har har du några utdrag:

http://erikhellsborn.blogspot.com/2005/12/om-br-och-kriminella-invandrare.html



2010-05-14 @ 11:48:18
URL: http://erikhellsborn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0